Overal bereikbaar met flexibele clouddiensten

Als ondernemer moet je altijd online, veilig en flexibel zijn. Echter blijkt dit voor veel bedrijven binnen het MKB lastig. Veel organisaties hebben namelijk niet de middelen en/of het budget die grote organisaties wél hebben. Om te voldoen aan de behoeften van de klant, wenden steeds meer ondernemingen zich tot ICT bedrijven.Je kunt als ondernemer zelf aan de slag gaan, maar dit neemt veel tijd en budget in beslag. Daarnaast zijn er veel dure Cloud oplossingen op de markt die in het beste geval de helft van je problemen oplossen.

Met de online werkplekken van Ortimo zijn medewerkers overal en altijd bereikbaar. Ze kunnen op ieder gewenst moment inloggen op de online werkplek en kunnen eenvoudig bij hun applicaties, e mail en vaste telefoonnummer(s). De online werkplek van Ortimo is op ieder device te gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om veilig en flexibel te werken op kantoor, thuis, onderweg of bij een klant.

Bij Ortimo staat de klant voorop en staat er altijd een Cloud Specialist klaar om je te ondersteunen bij jouw IT uitdagingen. Bij Ortimo doen we er alles aan om te zorgen dat jouw online werkplekken altijd bereikbaar zijn én functioneren. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld. Wij hebben de mogelijkheid om met je mee te denken en luisteren naar jouw behoefte.

Cloud Online Werkplek

Altijd & overal werken

Met een Online Werkplek heb je altijd en overal toegang tot je applicaties, toepassingen en data.

Veilig en beschikbaar

Online Werkplek draait veilig in ons ISO:27001 gecertificeerde datacenter in Nederland. Hier zijn je omgeving en je bestanden volmaakt veilig en dichtbij opgeslagen.

Gegarandeerde continuïteit

Zekerheid van doorwerken met volledige redundantie en 24/7 ondersteuning.

Altijd up-2-date

Altijd de meest recente software-updates ter beschikking.

Geen lokale IT-omgeving

Online werkplek draait in de cloud. Dat betekent dat je zelf niet meer hoeft te investeren in een lokale server en infrastructuur.

Flexibel & schaalbaar

Eenvoudig op- en afschalen naar behoefte. Geen onverwachte kosten of hoge investeringen; betalen naar gebruik.