IT Security

Hoe is uw ICT netwerk beveiligd? Op welke manier controleert u bijvoorbeeld welke devices toegang krijgen tot uw netwerk? En al die mensen die uw zorginstelling binnen komen met een laptop of tablet in hun tas? En hoe veilig is uw Wi-Fi netwerk? Voor u het weet hebben onbevoegde derden via uw netwerk toegang tot uw data en applicaties. In een tijd van malware, spyware, virussen en hackers is het dus een absolute noodzaak om digitale toegangspoorten te beveiligen en bewaken. Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van een goed advies voor de ICT beveiliging in uw organisatie.

Security Audit

Hackers gebruiken de meest moderne en geavanceerde technieken om uw IT infrastructuur binnen te dringen. Als de beveiliging van uw omgeving tekortschiet, levert dit grote risico’s voor uw bedrijf op. Onze IT security audit brengt het huidige beveiligingsniveau van uw IT omgeving in kaart. Zo weet u of uw bedrijf voldoende beveiligd is tegen hackers en andere vormen van cybercriminaliteit.

ISO 27001 Gecertificeerd

Ortimo ICT is ISO 27001 gecertificeerd. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. En dat geldt niet alleen voor uw persoonsgegevens, maar voor alle bedrijfsinformatie die op uw servers of in de cloud staan.

De ISO27001 norm is een internationaal erkende normering welke voorziet in de eisen voor het implementeren, bijhouden en continue verbeteren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. Hierbij staan drie pijlers centraal, namelijk: de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie.