Ortimo is een ICT bedrijf voor het MKB in en rond Eindhoven. Al 20 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige ICT producten en diensten. Op die manier hopen wij een bijdrage te leveren aan de flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid van onze klanten om hen te helpen bij het realiseren van hun businessdoelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij Ortimo hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag weer ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen. Door het uitbreiden van ons dienstenpakket en het aantrekken van nieuwe talenten hopen wij in de komende jaren langzaam uit te gaan breiden.

Visie & Missie

Met de toenemende complexiteit van ICT & telefonie en het belang van continuïteit, staat Ortimo ICT voor u klaar als een betrouwbare partner die over alle ICT-aspecten met u meedenkt. Ortimo ICT is een organisatie met gedreven professionals. Wij ontzorgen organisaties met diensten rondom automatisering: advies, ontwerp, installatie, migratie, intergratie, beheer, support en trainingen.

Duurzaam

In een turbulente tijd en markt, waar verandering de enige constante is, geloven wij in duurzame en lange termijn relaties. Hierbij zijn een intensieve en flexibele samenwerking, wederzijds vertrouwen en persoonlijke communicatie doorslaggevend. Alleen zo kan op de lange termijn optimaal waarde worden toegevoegd.

Passie

De passie die we hebben voor IT, geeft ons het enthousiasme en de energie om iedere dag opnieuw te werken aan de beste oplossingen. Gedreven en gepassioneerd zijn we in alles wat we doen. De passie en het plezier dat wij beleven aan ons werk, dat dragen we uit naar onze klanten.

Betrokken

We hebben graag inzicht in de wensen, doelstellingen en de motieven van onze klanten. Daarom begint onze betrokkenheid bij het luisteren naar onze klanten. We zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en we zijn proactief in het aanreiken van antwoorden en oplossingen. Een advies is altijd oprecht en eerlijk. Over onze loyaliteit bestaat geen enkele twijfel.