Altijd bereikbaar

De zakelijke VoIP Telefonie van Ortimo is een vaste zakelijke telefonie-oplossing die draait in de Cloud. Dit betekent dat uw VoIP telefoniesysteem niet op uw bedrijfslocatie hoeft te staan, maar in gecertificeerde en goed beveiligde datacenters. Het voordeel is dat u geen hardware of servers hoeft te kopen voor uw zakelijke telefonie en dat de oplossing in een abonnementsstructuur aangeboden kan worden. Andere bekende termen voor VoIP telefonie uit de Cloud zijn: Hosted telefonie, hosted voice of Cloud telefonie.

Ortimo levert vaste VoIP telefonie voor de zakelijke markt. Wij geven de juiste advies voor uw VoIP telefonie. Wij zorgen ervoor dat de zakelijke VoIP van Ortimo op de juiste wijze bij uw bedrijf geïnstalleerd wordt. Zakelijke VoIP telefonie geeft veel mogelijkheden om u optimaal met uw klanten te laten communiceren. Wij leggen uit hoe u het maximale uit de VoIP telefonie oplossing van Ortimo haalt.

Voordelen van VoIP Telefonie

Met virtuele telefonie van Ortimo ben je als organisatie maximaal bereikbaar, tegen de laagste kosten. Voor medewerkers zijn er ook talloze voordelen. We zetten er een aantal op een rij.

Goedkoper

Een van de voordelen van VoIP is dat u belt via intranet/internet. U heeft dus geen dure ISDN/Analoge telefoonlijnen meer nodig. Bellen binnen het bedrijfsnetwerk kan gratis. Of u nu belt met uw collega in het pand, of een collega in het buitenland. VoIP maakt zakelijk bellen goedkoper!

Geen grenzen

Telefoontoestel en telefooncentrale hoeven niet fysiek met elkaar verbonden te zijn. Sterker nog: u kunt meerdere vestigingen aansluiten op een telefooncentrale. Daarom is VoIP uitstekend geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen en telewerkers. Ook dat scheelt in telefoonkosten en onderhoud!

Onbeperkt capaciteit

De capaciteit van VoIP is onbeperkt. Dat wil zeggen dat u zoveel gelijktijdige gesprekken kunt voeren als u op dat moment nodig heeft. Dat is nog eens iets anders dan 4 weken wachten op een ISDN-lijn. De tijden van een bezettoon zijn voorgoed voorbij. U bent altijd optimaal bereikbaar!

Flexibel

VoIP groeit mee met uw onderneming, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. Met telefonie uit de Cloud hoeft u geen telefoon centrale hardware meer aan te schaffen. Het aansluiten van een IP telefoontoestel op internet is voldoende. Via een beveiligde webinterface geeft u eenvoudig aan wat u nodig heeft. Nieuwe medewerker? Extra menu? Nieuw nummer? U regelt het eenvoudig zelf, zonder wachttijden.

Integratie

Vooral grotere bedrijven noemen als een belangrijk voordeel van VoIP de open structuur. Deze maakt het mogelijk om gegevens uit te wisselen met andere systemen, zoals een CRM-pakket. Maar ook het koppelen met andere communicatie-middelen is mogelijk. Denk eens aan de integratie van GSM. Een alarm installatie of messaging?

VoIP Telefonie Services

Met internetbellen, ook wel bekend als VoIP (Voice over IP) ervaart u een uitstekende belkwaliteit en veel communicatiemogelijkheden. Een optimale bereikbaarheid zonder grote investering. Met een zakelijk VoIP-abonnement bel je voor een vast bedrag per maand onbeperkt via internet. Je hebt dezelfde opties als met een fysieke telefooncentrale. Maar je past instellingen veel makkelijker aan, omdat je belt via internet. Ultramoderne VoIP telefooncentrale, inclusief beheer en onderhoud voor een vast bedrag per maand. Een specialist zorgt voor de set-up, het inrichten, aanleggen en installeren. Hij levert de toestellen, de benodigde switches en eventueel de bekabeling.


VoIP Functionaliteiten

Keuzemenu

Met een keuzemenu kunt u klanten naar de juiste afdeling of persoon doorschakelen.

Meldingen

Met een melding krijgt een beller een welkomstbericht of andere informatie. Dit geeft ook een professionele uitstraling voor uw bedrijf. U kunt deze teksten zelf inspreken of dat doen wij voor u.

Wachtmuziek

U kunt bellers die aan de lijn moeten wachten een wachtmuziek laten luisteren.

Gespreksopname

U kunt ervoor kiezen om alle gesprekken op te laten nemen. Deze kunt u bijvoorbeeld later voor trainingdoeleinden downloaden en beluisteren.

Voicemail naar e-mail

Voicemails kunt u laten doorsturen naar uw e-mail. Zo kunt voicemails ook beluisteren via uw pc, laptop, tablet of smartphone.

Wachtrij

Met een wachtrij weten uw bellers hoe lang ze moeten wachten of hoeveel wachtenden er voor hun zijn.